Osta Museokortteja laskulla

Tilaa helposti Museokortteja yrityksellesi tai yhteisöllesi.

Museokortti on yli 250 museon vuosilippu. Henkilökohtainen Museokortti on aineeton ja kulttuurimyönteinen lahjaidea, joka sopii niin henkilöstölle, avainasiakkaille kuin hallituksen jäsenillekin.

  • Museokortin voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta, joten lahjaksi ostettavien korttien voimassaoloaika ei kulu ennen käyttöä.
  • Lahjansaajien nimiä ei tarvitse tietää ostovaiheessa.

Tee tilaus täyttämällä alla olevat tilauskentät sekä laskutusosoite- tai verkkolaskutiedot. Saat sähköpostiisi yhteenvedon tilauksesta.

Toimitamme tilaamasi määrän väliaikaisia Museokortteja postitse 1—2 viikossa. Väliaikaisessa kortissa on 12-numeroinen asiakasnumero, jolla avulla lahjansaaja pääsee kaikkiin korttikohteisiin vaikka saman tien.

Kun asiakasnumerolla kirjaudutaan Museokortin käyttäjäksi, kirjautuessa annettavien tietojen perusteella valmistetaan muovinen varsinainen Museokortti. Se toimitetaan postitse henkilön ilmoittamaan osoitteeseen.

Huom! Haluatko lisänäkyvyyttä lahjansaajan lompakossa? Halutessasi voit kirjoittaa tilauslomakkeeseen korttiin painettavan lisätekstin (esimerkiksi yrityksesi nimi tai slogan!). Se painetaan kohokirjaimin lahjansaajan nimen alle varsinaiseen, muoviseen korttiin.

Jos haluat tilata Museokortteja luottokortilla voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät tältä sivustolta.

Tilaaja

Toimitusosoite

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite

Tiedot kumppanimuseosta Täytä, jos tilauksen tekee kumppanimuseo. Muussa tapauksessa jätä tyhjäksi.